Kök

Mat är roligt och lustfyllt och får ta tid. Området kring maten och vårt syfte och mål med det är att ge barnen en positiv inställning till mat för att ta med sig vidare i livet att det själva får komma i kontakt med matlagning/bakning ger ökad medvetenhet om vilken betydlelse för hälsan goda matvanor har.

Vi försöker föra vidare bra matkultur och väcka nyfikenhet kring andras. Det är viktigt för oss att förmedla en ”hemmakänsla” genom att känna lukt av bak och lagad mat och på det sättet öka aptiten.

Vi bemöter även barn som behöver något utöver det vanliga för att klara måltiderna t.ex motoriskt eller med koordinationsproblem. Även barn med allergiproblematik. Vi tar även hänsyn till barns religon.

I köket finns Marie Lehman

FÖRSKOLAN BJÖRNTJÄNST • BÄCKBORNAS VÄG 17 • 168 60 BROMMA • TEL. 08 - 687 03 45 • E-POST. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.